onsdag 30 april 2008

Liseberg på fredag med familjen

Imorgon kommer mina föräldrar och min lillebror och hälsar på för första gången sedan jag flyttade till Göteborg. Det ska bli så himla kul. Så ska vi gå på Liseberg på fredag. Jag älskar verkligen Liseberg, det är så härligt att åka en massa karuseller.

Just nu tar jag det bara lugnt och kollar på Ally McBeal. Jag ska jobba imorgon även fast det är röd dag, för att jag vill vara ledig på fredag istället. Så det blir inget festande för mig ikväll. Men det är helt ok, jag har ju en rolig helg att se fram emot.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ally. Ha en underbar Valborgsmässoafton allihop... =)
*Kramar*

5 kommentarer:

Anonym sa...

Då får du ha på dig en randig tröja!

Anonym sa...

Eller dina nya kalsonger!

Niklas C sa...

haha, så det tycker ni? *ler*

Anonym sa...

Ha det roligt på Liseberg...hoppas du vinner några stora chokladbitar :)

kram

Niklas C sa...

tack =) ja det hoppas jag med... jag älskar choklad