torsdag 3 april 2008

Mode


Jag har prercis kollat igenom tidningen MAN (Mars/April 2008) och märkte att det är mycket färgglatt, ljusa pastellfärger, ljusa jeans, mönster, vitt och silver i vår.

Inte för att jag bryr mig särskillt mycket om vad som är "Mode" och vad som inte är "Mode". Jag tycker personligen att man ska ha det man själv gillar, det man själv trivs i. Jag tycker inte att man ska gå i kläder man inte gillar bara för att det är "Mode".

Men jag tycker ändå att det är kul att läsa olika modemagasin och kolla vilka kläder som gäller just nu. Att det är mycket färger i vår gjorde mig glad, för jag älskar färgglada kläder och har mycket färgglada kläder själv. Även vitt tycker jag är riktigt snyggt. Att det "ska vara" ljusa jeans kommer jag inte bry mig så mycket om, för jag har mest mörka jeans och tycker att jag passar bättre i det. Men vem vet, kanske köper jag ett par ljusa. Jag tycker om att ha lite olika kläder att välja på.

Bilden är det senaste plagget jag köpte och det är mitt nya favoritplagg. Jag älskar den t-shirten. Den är köpt på Sony Bono här i Göteborg.

Inga kommentarer: