onsdag 2 april 2008

Mår äntligen bra igen

Hej på er.
Nu mår jag äntligen bra igen. Men jag ska ändå vara hemma torsdag och fredag ifall jag fortfarande smittar.

Idag har jag fixat med all musik i den nya datorn. Nu är jag klar med det och det är så skönt.

Nu sitter jag och lyssnar på Kylie och väntar på att Mattias (min kille) ska komma hem från affären. Jag är så hungrig. Måste säga att min favoritlåt just nu är "Cherry Bomb" med Kylie Minogue. "The more I think of you, the more I melt like icecream" Så himla fin text.

*Kramar om alla som läser*

1 kommentar:

Unknown sa...

Vill bara önska dej ett snabbt tillfrisknade.Fanns din sida via
din qruiser sida.Adda mej gärna på
lastfm.se.Min sida där är:gladacalle
Du vet väl att vi har en klubb för
qruiser där?
Även på Qruiser finns det en klubb,
kom gärna med!
mvh:Glada Calle(på qruiser.com)