lördag 5 april 2008

Parfym

Det finns ju miljoner olika parfymsorter med olika dofter och utseenden. Själv använder jag just nu 2 olika parfymer. Den ena är "Jean Paul Gaultier - Le Male" och den andra är "Hugo Boss - Soul". Det är två helt olika dofter så jag känner att jag varierar mig lite.
"Jean Paul Gaultier - Le Male" är min personliga favorit. Den har en söt, men samtidigt lite kryddig doft.
"Hugo Boss - Soul" har en lite mer "manligare" doft som också är helt fantastisk.

Jag kommer snart få en parfym till som mina föräldrar ska köpa med sig från Tax Free nu när de är utomlands. Det är "Jean Paul Gaultier - Fleur Du Male". Den luktar väldigt sött. Så de tre parfymerna tycker jag är en perfekt uppsättning att ha att byta mellan i vår och sommar.

2 kommentarer:

Johannes Edmark sa...

Fleur du Male är fantastisk, ja. Även om den hamnar lite i skymundan den här sommaren. Blommiga dofter på män är dock något som kommer att göras mer av.

Hugo Boss är ett modehus som regelbundet spottar ur sig parfymer. Vissa luktar väl någorlunda, men i regel är det bara nya, nya och nya. Kvantitet snarare än kvalitet. Jag gillade dock Selection.

Niklas C sa...

Jag kan hålla med dig om Hugo Boss. Men Soul gillar jag faktiskt väldigt mycket. Selection har jag inte luktat på, men jag ska iväg och shoppa om en stund, då kan jag lukta på den.