onsdag 9 april 2008

Silvershampo

Hej hej...
Nu är jag hemma efter jobb och träning. Idag känner jag mig så duktig, för jag var nämligen på gymet 20 min längre än vanligt. Vill ju försöka komma i form och få en snygg kropp till beach 2008.

Igår beställde jag en flaska silvershampo på internet för att min kusin Daniel tipsade mig om att det var jättebra. Han pluggar till frisör, så jag litar på honom. Jag har ju som ni ser på bilden i högerspalten blonderat en del av håret och för att se till att det inte finns några gula nyanser i det så använder jag silvershampo. Just nu har jag använt Toni&Guy som jag köpte på Kicks, men Daniel tipsade om "Matrix so silver shampo". Jag beställde det för 189kr på www.lyko.se som är en frisör som säljer produkter fraktfritt över internet.

Förresten måste jag säga att det är kul att så många uppskattade "jag är en Pushr!"-knappen som jag la in igår. Ni som inte har provat den kan ju gå ner till förra inlägget och prova.

Nu måste jag laga mat, för jag är så himla hungrig.
*Kramar*

Inga kommentarer: