fredag 4 april 2008

Snyggt klädda manliga kändisar

Idag har jag suttit och letat efter bilder på manliga kändisar som är snyggt klädda. De 2 bilderna jag har valt ut är rätt gamla. De är från förra året. Men båda har något som jag gillar.

Josh Henderson. En otroligt snygg kille från Desperate Housewives. Den här bilden har jag valt ut först och främst för skorna. Jag tycker att det är kul att se ett par så färgglada utstickande skor. De är riktigt snygga och jag skulle själv vilja ha likadana. Resten av klädseln tycker jag också passar riktigt bra på honom, men är ingenting jag själv skulle gå i.
Fredrik Ljugberg. På den här bilden tycker jag att han har en skön stil. Den ser väldigt avslappnad ut samtidigt som den är snygg. Den uppknäppta vita skjortan, de snyggt sittande jeansen, det snygga skärpet och skorna med röda snören. Allt passar så bra ihop och sen att han är en riktig snygging skadar ju inte heller.

Inga kommentarer: