tisdag 22 april 2008

TÄVLING!

Jag började ju läsa lite igår i Carson Kressleys bok "Ditt rätta jag - Den ultimata stilguiden för män". Jag hann inte läsa så mycket innan jag somnade, för klockan hann bli rätt mycket och jag var så trött. Men det lilla jag läste var intressant och VÄLDIGT roligt. Jag skrattade flera gånger. Det är också kul att det första man läser av baksidetexten är "Strunta i modet". Det är ju precis vad jag skrev i det första inlägget jag skrev om mode. Att man istället för att gå efter vad som är mode, ska gå efter vad man själv gillar och vad man passar i.
Idag på jobbet har jag funderat väldigt mycket på vad jag ska skriva idag och då kom jag på att jag kan ju ha en liten tävling.

Tävlingen går ut på att ni får skriva ett inlägg om mode. Det får handla om precis vad som helst, så länge det har något att göra med mode, kläder, parfym eller... Ja, ni fattar. Så kommer jag välja ut det inlägget jag tycker är bäst och publicera det här i bloggen. Skicka gärna med en bild som passar till inlägget också.

Tävlingen pågår veckan ut, så publicerar jag det vinnande bidraget på måndag.

Ni kan skicka erat tävlingsbidrag till mailadressen i högerspalten.

Lycka till!

Inga kommentarer: