måndag 28 april 2008

Vinnaren i tävlingen...

Mode, mode och åter mode. Vad är det vi ser i mode? Visst mode kan vara jättedyra saker men även billigare saker eller till och med äldre saker från 50-talet och vad väljer man främst. De där dyra kalsongerna från Calvin Klein eller väljer man ett par andra billigare? För mig så är 300 spänn för kalsonger rena rama rånet men det är ju märket idag som styr, det vet vi ju alla som vill följa strömmen. Visst kvalitén blir bättre ju högre priset blir men har man alltid ekonomin till det?

Jag som student brukar inte slänga 1050 kronor på kläder på en gång för jag känner inget tvång för jag gillar att klä’ mig i mina jeans , snygg tröja och skor obs bara om det matchar med varandra för det är mitt krav.

Jag hör vänner springa runt med lyxiga kläder och dom kommer farande med påsar hit och dit och då blir man fundersam om man är ”ute” men det handlar inte om det för jag anser att det är inte lyxkvalitén som måste till utan har du rena och fina kläder som du trivs i så räcker det.

Skrivet av Henrik Larsson

1 kommentar:

D-C sa...

Flera poänger, bra skrivet, men jag håller inte riktigt med om att "det är märket idag som styr, det vet vi ju alla som vill följa strömmen". Vilken ström undrar jag då?
Jag är 25 år och umgås med de människor jag gillar. Inte en enda i mitt relativt stora kontaktnät skulle dissa mig eller kalla mig "ute" bara för att jag inte har vad man brukar kalla för märkeskläder utan istället kanske väljer att handla på Emmaus eller Myrorna för att hitta personliga kläder till billigt pris.
Alltså beror det på i vilka kretsar man rör sig i och kanske också vad man har för självbild.