tisdag 6 maj 2008

3 more days to go...

Nu har jag tränat 2 dagar i rad. Bara 3 kvar. Jag ska orka träna 5 dagar i veckan. *Peppar mig själv*

Haha, nu har jag hittat artikeln jag letade efter som handlar om att vara klädd i en enda färg från topp till tå. Den var varken i MAN eller KING. Den var i Metro. Så jag hade sett den lite snabbt på fikarasten på jobbet. Nu har jag läst den ordentligt och jag måste erkänna att jag tycker att den blåa outfiten (Louis Vuitton) på bilden inte är särskillt snygg (och jag fattar inte det här med för korta byxor, det är ju skitfult) och den gråa (J Lindeberg) är lite halvtråkig. Det står också i artikeln att det kan vara svårt att bära upp gult och rött i helfigur och det kan jag förstå. Men jag ska som sagt prova lite olika enfärgade outfits någon dag när jag är på stan, så får vi se vad jag tycker.

3 kommentarer:

Anonym sa...

För korta byxor är klart snyggaste trenden i vår. Gillar man inte det så kanske en enfärgad outfit även det är för trendigt?

Anonym sa...

Ja, det ska vara randigt. Och det är bra att du blir av med sladdermagen.

Mike sa...

korta byxor är ju absolut ursnyggt (och skönt!), det va ju ganska tydligt på vårkollektionerna att det skulle bli vårens/sommarens grej... För killar framförallt...