onsdag 7 maj 2008

Blondinbella

Idag fick jag veta att min kompis Jessica har fått jobb på Liseberg *Grattis*. Jag är så glad för hennes skull. (Och lite avundsjuk, jag älskar Liseberg). Så i sommar kommer jag nog vara där en hel del.

Jag läste precis den här intervjun med Blondinbella. Jag måste säga att den var faktiskt riktigt rolig. Jag har inte läst så mycket av hennes blogg, så den kan jag inte uttala mig om. (Det lilla jag läste var inte så intressant, men jag ska ge den en chans). Det enda jag störde mig på i intervjun var hennes kommentar om tjocka personer. Det var dumt sagt, men förutom det så gillade jag intervjun.

Det finns ju en hel del som snackar skit om henne och det beror nog mest på avundsjuka. Jag förstår att hon lever lyxigt, så mycket som hon tjänar. Det skulle jag med om jag tjänade en massa pengar på min blogg. Jag förstår inte varför folk ska snacka skit om andra så fort det går bra för någon. Men men... Så kommer det väl alltid vara antar jag.

Inga kommentarer: