söndag 11 maj 2008

Shopping och fest

Igår (Lördag) träffade jag Maria och Christopher på stan. Så gick vi och åt lite. Tack Christopher för att du bjöd på räksalladen. Sen gick vi runt och kollade i en massa affärer, så köpte jag ett par röda jeans på JC. På bilderna provade jag de röda jeansen och en röd t-shirt, men jag gillade inte riktigt den kombinationen.Senare på kvällen så festade vi lite och då hade jag den här outfiten.


Jeans: JC 399kr
T-shirt: Lager 157 (Kommer inte ihåg priset)

4 kommentarer:

Johannes Edmark sa...

Alltså, kläder och vad man tycker om dessa är förvisso ett väldigt subjektivt fenomen. Men silverlänk är lite för mycket tonåring. Sedan vita strumpor till helrött? Vita strumpor är helt enkelt... ja, lite för mycket.

Det fungerar inte riktigt. Samma färg kläderna igenom kräver att man bär upp det ganska bra. Förutsatt att det inte handlar om mörkblått, svart eller andra bas-färger.

Anonym sa...

Kanske i rödaste laget...föredrar hellre kombinationen med blått :)

Anonym sa...

Tack själv för dagen, kvällen o dagen efter. Var mysigt o askul. ^^

(Och ja, jag har en jobbig stavning, jag vät... :P)

Anonym sa...

Du borde nog sluta blogga om mode. För att kunna blogga om mode krävs nämligen att man också kan något om det, annars blir det bara flopp utav alltihop, ungefär som det blir här.

Tjing!