måndag 26 maj 2008

Kolla på lägenhet

Idag har jag och Mattias varit och kollat på en lägenhet, men den verkade inte vara något för oss. Det kändes som att det kommer bli för mycket arbete med den för att den ska bli riktigt snygg.

Jag känner mig inte riktigt bra idag, så jag kommer inte skriva så mycket. Jag ska gå och ta en huvudvärkstablett och lägga mig och kolla på "Lost".

Jag är så shoppingsugen, men jag får inte slösa för mycket pengar eftersom jag snart ska se Kylie i Globen. Då måste jag först åka tåg till Örebro för att träffa familjen, sen tåg till Stockholm med Sofia, sen tåg hem till Göteborg igen och i Stockholm måste vi ha ett hotellrum den natten. Så det blir ju inte precis gratis. Men det kommer bli så himla kul.

1 kommentar:

Anonym sa...

oh, ska du bli sambo? vad roligt, hoppas ni hittar nåt bättre alternativ än lägenheten ni kollade på (:

hm, tycker alla går runt och är småsjuka nu för tiden. har varit det själv i typ 2 veckor, vill inte släppa. annars är det bra och allt rullar.

mh, synd att ni hade myskväll ;p ni skulle ha hakat!