söndag 18 maj 2008

Redan söndag

Varför går helgerna så fort? Redan söndag. Men man får väl försöka se det positiva. Det är ju snart helg igen och snart lön. Då ska jag köpa en juicepress, så jag slipper köpa dyr juice hela tiden. Jag föredrar de juicerna med 100% frukt. Jag vill att det ska vara så nyttigt som möjligt och då blir det ju dumt nog mycket dyrare.

Myskvällen igår blev riktigt bra. Maten blev god och så kollade vi på några avsnitt av Desperate Housewives. Champangen var tyvärr inget god, men det gick om man blandade ut den med dricka.

Idag blir det nog en väldigt lugn dag. Kanske någon film lite senare. Vad gör ni idag?

Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gulligt med myskvällen ni hade...synd bara med champangen :) Själv gillar jag inte sträva och svårdruckna bubbel..för mig får det hellre gärna likna Pommac :) Ett tips kan vara att testa Asti Cinzano som är söt och god i smaken - smakar jättebra som mysdryck.

Kram
Expected

Niklas C sa...

Tack =) Ja, Asti Cinzano är den enda chmpangen som jag vet att jag tycker om. Men jag hade en annan sort hemma och den var tyvärr inte lika god. Men det gick ju om man blandade ut den. Hehe.

Anonym sa...

cinzano smakar blask. dessutom är inte färdigpressad juice nyttigt. finns inga vitaminer kvar. dom försvinner efter typ 15 minuter efter att frukten pressats.

Mike sa...

Asti Cinzano är inte champagne... ;P

Anonym sa...

Champagne kommer från Champagne i Frankrike, annat är bara mousserande cheap shit.