söndag 25 maj 2008

Ryssland - Dima Bilan - Believe

Pinsamt att det gick så dåligt för Sverige i Eurovision. Men Ryssland var värda att vinna. Believe är en underbar låt och Dima Bilan är en fantastisk artist. Jag hoppades att den skulle hamna i topp 3 så jag är väldigt nöjd även fast vi knappt fick några poäng.

Igår kom Sofia hit, så festade vi och hade jätteroligt hela kvällen/natten. Först kollade vi på Eurovision och sen åkte vi till Gossip för att senare gå vidare till Gretas. Det var första gången jag var på Gossip och jag måste tyvärr säga att jag inte riktigt gillade det stället. Det var billig sprit, men det var för trångt tycker jag. Men vi var inte där så länge.

Idag har jag och Sofia kollat på film. Vi såg på "Obsessed". Den var bra. Jag gillar Jenna Elfman som spelade huvudrollen. Hon är så cool.

Inga kommentarer: