söndag 4 maj 2008

Samma färg från topp till tå

Jag läste ett reportage någonstans om att vara klädd i samma färg från topp till tå. Men nu kan jag inte hitta det igen. Jag har för mig att det var i någon av tidningarna KING eller MAN, men jag har bläddrat igenom båda två 4 gånger nu utan att hitta det igen. Jag har för mig att bilderna var på en som var helt klädd i blått och en i beige eller någon liknande färg. Om någon vet vart jag kan ha läst det så vore jag väldigt tacksam för en kommentar eller ett mail.

Men jag tycker iallafall att i vissa fall är det otroligt snyggt att vara klädd i bara en färg och i vissa fall är det gräsligt fult. En jobbarkompis var helt klädd i rött en dag och det var faktiskt riktigt snyggt.

Jag ska gå runt i affärer någon dag och prova några olika enfärgade outfits och se vad jag tycker. Så ska jag ta med kameran så att ni kan få kommentera dem också.

Jag hittade tyvärr ingen bild på enfärgade outfits för män, så det får bli ett bildlöst inlägg idag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om man ska lyckas pull off en helt enfärgad outfit så måste man veta vad man gör. Det funkar inte att ha vilka plagg som helst. Det är hårfint mellan tacky och stylish i det fallet. Jag skulle satsa på rätt neutrala färger som t ex beige. Typ göra nåt safari inspirerat.

Anonym sa...

Man kan ju titta i lite äldre nummer, bara ett tipps så där. Annars brukar bättre magasin ha sökfunktioner på sina hemsidor, aj fan glömde att det var Svenska skitblaskor du refererade till..

Anonym sa...

Eller varför inte... randigt?

Johannes Edmark sa...

Kanske ska byta tidningar?

Anonym sa...

Beige ? Lol!