fredag 30 maj 2008

Stress & migrän

Igår när jag var hos doktorn så mådde jag lite bättre, så jag hade nästan ingen huvudvärk. När han då frågade vilken typ av huvudvärk jag har så blev jag lite osäker och då frågade han om det dunkar/molar på sidan eller trycker över hela huvudet. Då sa jag att det trycker överallt. När han sen frågade om jag har mycket runt om kring mig just nu så ville jag inte verka klen, så jag sa att det inte är mer än vanligt. Men ärligt talat så känner jag mig ganska stressad.

Huvudvärken blev värre igår kväll igen och då kände jag att det inte alls trycker över hela huvudet. Det dunkar på vänstra sidan. Så jag ska gå tillbaka när de öppnar idag och berätta det. Han sa nämligen att om det dunkar på sidan så tyder det på migrän. Så nu ska jag berätta att jag har mycket omkring mig och att det dunkar, så får vi se om han tror att det är något annat än vanlig spänningshuvudvärk.

Jag tror att det är migrän som beror på stress.

I onsdags skrev Bimbo Boy ett väldigt bra inlägg om just stress. Det kan ni läsa här om ni vill.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det heter inte vart, det heter blev. BLEV osäker.

Niklas C sa...

*Ler* Tack. Jag brukar själv störa mig på att folk skriver fel. Jag fattar inte riktigt varför jag helt plötsligt skrev "vart". Men nu är det ändrat. Tack =)

Anonym sa...

Du får stressa ner lite niklas! Gå ut mer i det fina vädret efter jobbet/på helgerna och bara lyssna på musik/läs en bok... Det brukar hjälpa för mig :)

jag har blitt sjuk, så jag är nog inte så pigg på att ses i helgen... :( Men hoppas du inte har migrän, det verkar ju skitjobbigt!

KRAM!

Dennis Alexis Hellström sa...

Tack för länkningen. :) Stressa lugnt! ;)