onsdag 14 maj 2008

Väska

Många killar har ju börjat använda väska, manbag, murse eller vad man nu vill kalla det. Jag tycker att det är väldigt praktiskt att ha en väska när man t.ex. går på stan. Sen att det är snyggt skadar ju inte heller. Själv har jag en väska från Adidas (bilden) som jag är väldigt nöjd med. Jag tycker den är lagom stor och passar till de flesta kläderna.

Vad tycker ni? Är det snyggt eller fult med väska på killar? Använder du väska?

5 kommentarer:

Mike sa...

mycket hetare med en handburen väska....

Anonym sa...

Jag gillar handledsväskor "bögslungor" och över axeln-väskor med smalare axelband.

D-C sa...

Vad ska man annars ha sina grejer i? Klart man måste ha väska!

Anonym sa...

Särskilt fult är det med Adidasväskor med guldtryck.

Anonym sa...

haha klart man ska ha väska, din lilla fick nisse som har allt i fickorna:D man MÅSTE ju fan ha väska, och det är assnyggt;)