tisdag 10 juni 2008

Fredag - Måndag

Förlåt att jag inte har skrivit något på några dagar. Jag är hos familjen utanför Örebro och hälsar på och har inte suttit så mycket vid datorn.

Jag kom hit i fredags och då firade vi mig lite på kvällen för att jag har fyllt år. Jag fick en massa lotter, keno och trav. Jag vann inte så mycket, men det blev iallafall litegrann. 155kr har jag för mig. Och av Mattias har jag fått en råsaftcentrifug. Den ville jag verkligen ha, så jag blev jätteglad.

I lördags åkte jag, mamma och lillebrorsan Marcus till Örebro och shoppade. Marcus köpte kläder till skolavslutningen och jag köpte ett par jeans. Jag har inte tagit någon bild på dem, men de är skitsnygga. Jag lägger in en bild någon dag snart. Efter shoppingen åkte jag, Sofia och Lisa iväg och badade. Det var så himla skönt. Det var förresten första gången jag badade i år. Efter det så grillade vi och sen gick vi ut och festade. Det var en riktigt lyckad dag och kväll.

Söndagen var jag hos mormor hela dagen och spelade kort med Pedro. Och så skulle vi grilla, men det var så dålig grillkol, så det fungerade inte. Då grillade vi köttet i en grillpanna istället och det blev riktigt gott ändå.

Måndagen var jag hemma hos Pedro och Anita och spelade kort och åt mat. Så tog jag och Pedro en promenad längs elljusspåret. Då träffade vi min gamla klasskompis Jocke, så gick vi och pratade med han i 3 km. Senare på kvällen kom Daniel och Rene och fikade. Det var mysigt.

Nu har klockan hunnit bli över 00.00 så nu är det tisdag och det är dags att sova. Snart är det onsdag och då ska jag och Sofia åka till Stockholm och se på Kylie. *Längtar*

God Natt

Inga kommentarer: