fredag 27 juni 2008

Fredag = Rolig historia

Nu är jag frisk igen, så idag var jag tillbaka på jobbet. Det känns som att den här dagen har gått så himla snabbt. Jag kollade på klockan när jag var på jobbet och tänkte att nu är den nog ungefär 10. Då var den 11.30 och det var dags för lunch och sen gick eftermiddagen lika snabbt. Tack vare att jag hade något att göra hela tiden. Det är så skönt när arbetsdagen går så snabbt.

Jag tar bort veckans fråga ett litet tag, för den krånglar bara just nu. Det är nästan ingen som kan svara på den. Det kommer bara upp att sidan inte kan visas. Så jag tar bort den nu och provar att lägga upp den igen imorgon.

Nu ska jag snart gå till affären och köpa lite frukt och göra juice av den i min råsaftcentrifug som jag fick av Mattias i present. Jag älskar den verkligen, det blir så gott.

Jag tänkte börja med att skriva en rolig historia varje fredag och ni får gärna hjälpa mig med historier. Ni kan skicka dem till adressen som står i högerspalten.

Här är dagens historia...

Två irländska bankrånare bröt sig in i den nya banken en natt. De sprängde dörren till kassavalvet och steg in. Där fanns det många små kassaskåp. De bröt upp ett, men i det fanns inga pengar, där stod bara en vaniljpudding. Hungriga som de var åt de upp den och gick lös på nästa kassaskåp. I det stod också en vaniljpudding. De åt upp den och bröt upp nästa skåp. Och gissa vad som stod i det? - Mycket riktigt, en vaniljpudding! När gryningen kom hade de öppnat 48 skåp, och delat på 48 vaniljpuddingar, men inte sett skymten av några pengar. Sura men rejält mätta lämnade de brottsplatsen. De lunkade iväg längs gatan, då den ene vände sig om och tittade på byggnaden i morgonljuset. På skylten stod:
O'BRIANS SPERMABANK

2 kommentarer:

Anonym sa...

fan vilken trist historia o.O

Anonym sa...

den historian var ju inte rolig nånstans