torsdag 12 juni 2008

KylieX2008

Ikväll har jag och Sofia varit i Globen och kollat på KylieX2008. Det var så himla bra. Hon är ju verkligen helt underbar och har världens vackraste röst. Det var kul att det var med 2 låtar som jag aldrig hade hört förut, så nu måste jag kolla upp vilka det var. Det enda som var lite synd var att vi satt rätt långt ifrån scenen även fast vi hade de dyraste "bästa" platserna.

Den versionen av "The One" som hon avslutade hela showen med var helt underbar. Den var lugnare än vanligt. Och den lugna akten av showen var så vacker. Hennes röst är ju helt fantastisk, jag vart faktiskt tårögd.

Så köpte vi en massa Kylie-grejer. Jag köpte ett turné-program, ett mobilsmycke och en affisch. Och så fick jag en t-shirt i present av Sofia. Hon köpte en t-shirt till sig själv också. Jag lägger in bilder på allt jag köpte imorgon.

Jag längtar tills showen kommer ut på DVD, så jag kan se den igen och igen och igen och...

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig och sova i den sköna hotellsängen.

*God Natt*

Inga kommentarer: