torsdag 5 juni 2008

Rostat bröd och andra tankar om livet

Nu ska jag sätta mig på balkongen med en stor flaska citronvatten och börja läsa "Rostat bröd och andra tankar om livet" av Teri Hatcher. När jag har läst ut den kommer jag skriva vad jag tyckte om den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Ät inte det där brända rostmackan, skrapa inte bort de svartsmuliga kanterna och gnag i dig den torra brödbiten. Skär en ny skiva och sätt i rosten. Du är värd något bättre än bränt bröd – du är värd ett bättre liv.

Teri Hatcher, en av skådespelerskorna i Desperate housewives, har fyllt fyrtio och kommit till insikt om ett och annat."

Haha! Insiktsfullt!

Niklas C sa...

*ler* det låter inte så insiktsfullt just det där, men jag har läst de 2 första styckena nu och är helt fast. Allt är så smart och ja, just insiktsfullt. Jag älskar boken...

Anonym sa...

Den är jag också sugen på att läsa, mest för den roliga metaforen om rostat bröd, som jag faktiskt tycker är rätt insiktsfull. Ska bli kul att läsa din recension sen! Puss o kram!