fredag 6 juni 2008

Snälla, inga skrikande ungar idag

Nu har jag satt igång med tvätten igen. Måste ju tvätta upp så mycket som möjligt nu innan jag åker vid 12-tiden. Så ska jag packa klart snart också.

Jag hoppas verkligen att det inte är en massa skrikande ungar i min vagn på tåget. Det brukar det alltid vara. Förra gången jag åkte tåg så hamnade jag brevid en mamma och hennes 2 döttrar. De 2 flickorna bråkade så gott som hela vägen mellan Göteborg och Örebro. (Nästan 3 timmar). Det var allt från "Mamma, hon knuffade ner min leksak på golvet, den kunde ha gått sönder.", till "Mamma du hatar mig. Annars skulle du ha sagt till henne." Jag höll på att bli tokig när jag satt där. Jag älskar barn, men när de skriker och bråkar hela tiden på ett tåg, då är de inte roliga längre.

Jag hoppas att det kommer gå att läsa på tåget. Så jag kan fortsätta med "Rostat bröd och andra tankar om livet". Den är så himla bra, jag är helt fast redan efter 2 kapitel.

Nej, nu ska jag fortsätta packa och tvätta.

Ha en underbar dag nu allihop...

*Kramar*

Inga kommentarer: