söndag 15 juni 2008

Stockholm + bilder på allt jag köpte

Nu har jag äntligen fixat alla bilder som jag har lovat. Men jag tänkte börja med att berätta lite om torsdagen efter KylieX2008.

Jag och Sofia började dagen med att äta frukost på Subway. Det var riktigt gott, jag tog den med kyckling i. Sen gick vi runt på stan och shoppade. Jag köpte den här t-shirten på Jack & Jones för 130kr.Sen när vi hade shoppat så tog vi en fika på Chokladkoppen. Då drack jag varm vit choklad för första gången. Det var så himla gott, det smakade som att man hade smält ner en vit chokladkaka. Men jag tog en stor kopp och det blev lite för mycket av det goda. Det blev väldigt sött. Till det åt jag en hallonpaj. Det var riktigt gott och väldigt trevlig (och söt) personal. Så ska ni fika i Gamla stan någon gång så kan jag rekommendera Chokladkoppen.

Efter fikat så fortsatte vi att kolla i affärer och då köpte jag ett par solglasögon från Prestige. De kostade 249kr.På Kylie-showen köpte jag som sagt en affisch, ett mobilsmycke, turnéboken och så fick jag en t-shirt av Sofia. Här är bilderna på de sakerna.
Innan jag åkte till Stockholm så var jag ju i Örebro och då köpte jag ett par Jeans med tillhörande skärp på Cubus. De kostade 449kr, men så hade de rea på allt så jag fick den för 336,50.Och kom ihåg att allt som har med trottoarer att göra är skitkul ;)

1 kommentar:

Dennis Alexis Hellström sa...

Det programmet köpte jag också. :)