lördag 28 juni 2008

Tagit hand om mig själv

Idag började jag dagen med att, som ni vet, kliva upp aldeles för sent. Så jag fick skynda mig att sortera all tvätt för att jag skulle börja tvätta kl. 13. Jag hade 2 tvättstugor samtidigt, så det blev en hel del tvätt att släpa på, men nu är det skönt när den stora tvätthögen äntligen är borta.

Sen efter det har jag bara tagit det lugnt och tagit hand om mig själv, för jag kände att det behövdes. Känner mig lite hängig. Behöver nog bara vila lite efter en lång arbetsvecka med mycket att göra hela tiden. Så jag har ätit grillad lax med potatissallad *mums*. Sen har jag legat framför tv:n en stund och kollat lite på "Kylie Minogue - White Diamond". Det är en dokumentär om när Kylie kom tillbaka från cancern och fortsatte sin Showgirl-turné. Sen har jag suttit på balkongen inlindad i ett täcke och läst ett kapitel ur "Rostat bröd och andra tankar om livet" av Teri Hatcher och ätit vindruvor och druckit jordgubb/rabarbersaft.

Det har varit så himla skönt att bara ta det lugnt idag.

Inga kommentarer: