måndag 23 juni 2008

Vill ha...


Nu när det är så dåligt väder så blir jag sugen på att se på film. Jag har aldrig följt Sex and the city, men jag såg några avsnitt hemma hos min kusin Daniel för ganska länge sen och det verkade ju riktigt bra. Nu när filmen har kommit ut också så blir jag ju ännu mer sugen på att se serien först.

Sen så kommer ju Lost - säsong 4 ut snart också. Jag älskar verkligen Lost, det är så spännande. Men jag kommer inte ha råd att köpa någonting nu på ett bra tag, för att jag bara har 6 dagars betald semester, men är ledig i 4 veckor. Så nu måste jag spara, spara och spara. *BLÄÄÄ*

Men det ska bli skönt att vara ledig v. 28-31.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi, jag har alla Sex and the City-säsonger! :P De är superbra, och filmen kan jag också rekommendera. Men du bör se tv-serien först, då blir filmen ännu bättre. :) Har sett dig på film idag, visade Anders våra Molkom-filmer. Han verkade tycka att de var bra. :) Puss o kram!!