måndag 21 juli 2008

1 blekning

Nu har jag blekt den övre tandraden en gång. Så ska jag bleka tänderna en gång om dagen tills jag är nöjd med resultatet. Förpackningen räcker till 30 blekningar och jag skulle tippa på att det räcker med 2-4st efter det resultatet jag fick nu. (Blekgelen håller i 2 år om man förvarar den i kylskåpet)...

Här kan ni se resultatet efter en blekning. Det var lite svårt att fånga färgskillnaden på bild, men det syns ju lite skillnad. Tänderna blev ganska mycket vitare redan efter en blekning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

svar: yes ska vi bli emos nu då ? ;)

Anonym sa...

svar: perfekt :D

Anonym sa...

svar: tack :D nej precis ;)

Anonym sa...

Hejsan hejsan sorry om jag inte svarat men jag har ehelt enkelt inte varit hemma. "/ SNYGGT DÖ ;D , neeej jag är lite mer fegis av mig så jag vågar inte så mkt xd , haha. ha det bra!