lördag 12 juli 2008

Dagens vinster på Liseberg

Det är så härligt att vara på Liseberg. Jag har precis varit där en stund. Jag åkte Kanonen en gång och så spelade jag på en massa chokladhjul och chipshjul och massa andra saker man kan vinna på. Jag vann det ni ser på bilden. En Paradisask, 2 Daimpåsar och en rosa hund. Jag spelade för 400kr så det blev inte så billigt iallafall. *Ler* Men det är ju så kul att vinna, så det gör inget. Jag älskar verkligen Liseberg.

9 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

Svar: Tack! Ja, jag ramlade in på en killes blogg som var så kaxig och ytlig att jag blev förbannad och var tvungen att skriva något haha! :P Blir så sur på ytliga idioter som inte låter folk få vara sig själva. :)

Bimbo Boy sa...

Svar: Minns inte. Någon skräpblogg. Mycket yta, lite innehåll. ;)

tina sa...

sv: hahaha (A)

kul med liseberg (:

malin sa...

Du hade ju ändå lite tur. Du kunde ju lika gärna gått hem tomhänt:)

tina sa...

sv: hahaah nej den e så jävla skööön! :)

Josefine sa...

Jag vinner aldrig oavset om det är på lott eller dragning.. Grattis :D

Niklas C sa...

Svar Josefine: Jag brukar inte heller vinna så jag är jätteglad även fast det blev dyrt... När jag var liten vann jag alltid på så gott som allt, men inte nu längre...

maley sa...

Ja, jag hade säkerligen gått hem helt tomhänt:Dhaha

cecilia sa...

Åhhh, liseberg :D