måndag 28 juli 2008

En heldag på stan

Nu har jag precis kommit hem från en lång mysig dag på stan med mamma, pappa och lillebrorsan. Det blev ingen shopping som jag trodde. Vi började istället med att åka till deras hotell med väskorna. Det tog sin tid att hitta dit med bil. Men vi hittade till slut iallafall. Då var vi hungriga, så vi gick direkt till en liten Thai-restaurang. Det var väldigt god mat, men det tog lång tid att få maten och det var äckligt varmt där inne.

Efter det gick vi runt på stan och kollade. Så åt vi sorbet på en mysig uteservering. Det var underbart gott. Hallon-mynta valde både jag och lillebrorsan. Här är en bild på han när han äter sin sorbet.


Sen fortsatte vi vidare på stan och då hittade jag ett halsband gjort av vita snäckskalschips.


Efter det fortsatte vi vidare och hamnade på Paddan. Jag har faktiskt aldrig åkt den förut, så det var kul att göra det. Det var mysigt att åka runt där i båten och få höra om allt möjligt om Göteborg. På den båtturen tog jag massor med bilder, men jag visar bara de finaste.


Så tog vi en runda till på stan innan vi gick till deras hotell och tog en varsin drink. Sen åkte jag hem.

Imorgon blir det Liseberg =)

*God Natt*

12 kommentarer:

Anonym sa...

sv: haha ,men alla säger att den rosa är jätte dålig :O

ahah okej, datorer e nog inte min grej heller faktist :P

HAHAH, jaa men den sprang ju rakt emot mig o den stanande ju inte när jaag börjajade springa utan då sprang den jäkeln ännu fortare :O:O

Anonym sa...

Hehe, vad bra! Jag har själv inte koll på hur det fungerar.. vet bara att det fungerar, haha.

Anonym sa...

sv: haha jaa, men den här sprang inte så fort, typ jogging men för mig i pappas träskor, en kamera, inte sovit på 1 ½ dygningen sport bh eller någonting, haha jag lovar dig jag tycker inte om den haren :O

Daniel sa...

Låter som en perfekt dag med god mat å drink. Ikväll e det min tur efter en jobbig jobbhelg.

Ha det så svängigt på Liseberg!

Anonym sa...

härligt att höra =) Med mig är det toppen, bara lite smått avis på att du ska till liseberg ;D

kramar tillbaka!

Anonym sa...

Godmorgon!
Härlig dag!
Här ska vi iväg och snabbshoppa, sen städ och ikväll grillning med systra min.
Ha en skön dag!

Anonym sa...

Det blir en snabbshopping. Enn affär, en kjol sen hem. Jag är ju bara chaufför och då ska det gå fort.
Ha kul!

Anonym sa...

Hejsan!
Hoppas dagen varit kul.
Här ska vi snart grilla och snacka strunt med grannrna.
Ha det gott!

Anonym sa...

kommer du inte från GBG eller?

Anonym sa...

mys (:

Niklas C sa...

Svar Josefine: Ja det var jättemysigt =)

Anonym sa...

Jahaa, ok. Vad fick dig att flytta dit då?