söndag 6 juli 2008

Fest

Igår åkte vi och hämtade Daniel, Jonas och Maria i Borås för att de skulle komma hit och festa med oss. Det blev en lyckad kväll med mycket drinkar, Buzz-spelande och "Jag har aldrig-lekande". Haha, man kommer snabbt in på sex när man leker "Jag har aldrig". Det var skitkul.

Senare på kvällen åkte vi ner på stan för att gå till Gretas, men vi kom inte in för att alla inte var 20, så vi gick till Gossip, men där var det 23, så där kom vi inte heller in. Några av oss åkte hem medan vi andra gick in på Gretas några timmar. Där hade vi tyvärr inte så kul, men jag är nöjd med kvällen ändå.

Idag har vi käkat pizza och kollat på filmer tills de åkte hem. Vi kollade på "Min bäste väns bröllop" och "Jeepers Creepers" Jag älskar båda filmerna.

I morgon ska jag träffa Jessica och gå på Liseberg med henne, det ska bli så himla kul. Jag älskar både Jessica och Liseberg, så det kan ju inte bli annat än perfekt, eller hur?

Nu är det dags att äta något känner jag, så får ni ha en fortsatt trevlig söndagskväll.

*Kramar*

2 kommentarer:

Anonym sa...

svar. jag vet, mums :D

Daniel sa...

Jo, ingen lyckad date nej.

Bra att du får fara å yra av dej på Liseberg efter berätta allt om ditt sexliv-spelet. Det tar sin glädje energi.

Gonatt på dej å snurra inte runt med tom mage!