måndag 28 juli 2008

Heldag på Liseberg


Idag har jag haft en heldag på Liseberg med föräldrarna och lillebrorsan Marcus. Vi åkte massor med karuseller och vann en massa gosedjur och godis. Jag vann en Paradisask, en kartong med Ahlgrens bilar och några gosedjur. Pappa vann en film och Marcus vann några gosedjur. Sen vann jag ett sånt där stort rosa gosedjur som jag vann förut en gång (det ni ser på den gamla bilden här nedanför). Det gav jag till Marcus. Och så köpte jag och Marcus såna där gröna kaninöron som ni ser på första bilden, Vi var ju så snygga när vi hade på oss dem hela dagen. *Ler*

Imorgon åker de hem igen, så då ska jag träffa dem en stund på stan innan de åker och sen ska jag shoppa loss. Jag behöver ju lite nya kläder till Pride.

4 kommentarer:

Anonym sa...

gud va kul :D

SV: naaaw tack niklas, haha jag lovar jag ska inte röra mina läppar :P

Anonym sa...

sv: haha.

mjoo men de eju det som e meningen sen när de blir höst :P

Anonym sa...

var det trevligt alltså?

okej, visst men du bjuder faan :) , haha ha en härlig dag!

puss

Daniel sa...

Du e din bror upp i dan. Vad gulliga ni e.
Hoppas du inte mår dåligt idag av all åk å släng.