lördag 5 juli 2008

Häxan och lejonet

Nu har jag och Mattias precis kollat på den första Narnia-filmen "Häxan och lejonet". Ja, jag vet, det var länge sedan den kom. Men jag har inte sett den tidigare, bara den tecknade jättegamla versionen. Jag måste säga att jag tycker att filmen var riktigt bra och nu ser jag fram emot att se tvåan på bio.

*Gäspar* Nu måste jag krypa ner i sängen. Jag somnar snart. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag klev upp kl 05.30 för att åka till jobbet. Det är ju ungefär 20 timmar sen.

Jag måste också säga tack Daniel och Anders för en trevlig kväll och fantastiskt goda kakor, tårta, smörgåstårta och kaffe...

God Natt

3 kommentarer:

Anonym sa...

svar; visst är den det ;D

Anonym sa...

Niklas sluta kommentera din tråkiga blogg. Lägg ned. Både beteendet och bloggen, tack. NEEEEEXT!!!

Niklas C sa...

Så det tycker du? Då kan du ju få tycka det så får vi hoppas att ditt liv blir så mycket trevligare, för du verkar ju inte ha ett särskillt intressant/trevligt liv om du ska skriva såna meningslösa kommentarer i bloggar. Puss på dig!