tisdag 15 juli 2008

"Ja, självklart väljer jag något för 20kr när jag ska sno kläder!"

När jag stod och pantade så blev självklart maskinen full så den började pipa jättehögt, så att folk började glo på mig precis som att jag hade försökt slå sönder den eller något. Så jag gick och sa till personalen så de kom och tömde den så jag kunde fortsätta panta.

Jag hatar verkligen när det börjar pipa, för jag känner mig alltid så skyldig. Det är ju som när man är i en klädaffär och råkar gå lite för nära larmet så det börjar tjuta och folk glor på en som att man försöker sno något. Sist det hände höll jag i ett par kalsonger som var på rea, de kostade 20kr. Då hade jag sån lust att ropa "Ja, självklart väljer jag något för 20kr när jag ska sno kläder!". Men det är jag ju för feg för att göra.

En gång när jag var inne på NetOnNet och köpte en mp3-spelare i födelsedagspresent åt min lillebror så gick larmet när jag gick ut. Så tittade personalen på den och hittade inte ens något larm, så jag fick gå ut medan det pep och så sa de att jag skulle undvika att gå in i andra affärer med kartongen. Så såg jag när jag satt i bilen att det var ett litet klistermärke inuti kartongen med något larm i. Vem sätter larmet inuti en kartong?

Men, men, det jag ville få sagt med det här inlägget var bara hur mycket jag hatar när det börjar pipa eller tjuta så att folk glor på en och man riktigt ser att de tänker en massa saker om en.

7 kommentarer:

Anonym sa...

svar: menar det, åkte den i lördags jag med ;)

Anonym sa...

svar: haha jaa, jag misstänkte att det nog var så :P de försöker få en att känna sig speciell och utvald. finns det de som är så dumma så dem går på't?

Anonym sa...

svar: då får du smaka den om du vill ;)

Anonym sa...

svar: skickar på posten, om dom inte snor den ;) haha

Anonym sa...

svar: man undrar ju :P

Anonym sa...

fy fan, hatar också när det piper. hände mig i london, i en klädaffär. jag gick tillbaka till kassan helt knallröd i ansiktet och plötsligt tappade jag all engelska, blev så himla nervös. kassörskan hade glömt att ta bort larmet -.-

Niklas C sa...

Svar Beg for more: Usch vad jobbigt. Det brukar ju vara så, när man behöver engelskan som mest så är den bara borta...