onsdag 9 juli 2008

Jag vann 1.000.000 kronor

i en dröm. Tänk om det hade kunnat vara verklighet.

Drömmen gick ut på att den som först tog sig upp för en klättervägg fick 1.000.000 kr. Det som gjorde det svårare var att väggen var gjord av is och att det inte fanns några ditmonterade klumpar att stå på eller hålla sig i, det enda som fanns var några små klumpar i isen. Man hade ingen livlina heller, så om man ramlade ner hade man brutit benen eller dött, beroende på hur högt man kommit. Jag kom ända upp till kanten. När jag hängde där så kunde jag inte dra mig upp, för isbitarna jag höll mig fast i var så små att de skulle lossna om jag drog i dem och fötterna var för långt ner för att jag skulle kunna dra upp den ena över kanten och dra mig upp. Då kom det förbi en tjejkompis där uppe och försökte dra upp mig, men hon orkade inte, så jag hängde där jättelänge och försökte dra mig upp lite försiktigt utan att ramla ner. Sen kom det förbi 2 killar som frågade hur det var med mig. Då var jag helt slut och svarade bara "Jag orkar inte mer, snälla dra upp mig". De tog tag i varsin arm och drog upp mig. Jag kom upp först. Så jag vann. Sen vaknade jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

skön dröm ;)

Anonym sa...

svar: gud ja, tänk om man hade det :D

Daniel sa...

Håll fast vid dina drömmar. Drömmar kan alltid bli verklighet bara man tror på dem!