torsdag 31 juli 2008

Pride

Igår åkte vi upp till Stockholm för att gå på EuroPride. Vi gick runt i parken och samlade på oss alla gratissaker vi kunde hitta och det blev en hel del. Så kollade vi på alla uppträdanden, men det var inte så speciellt bra igår. Men ikväll är det schlagerkvällen och den brukar vara den bästa på hela veckan tycker jag. Det är den och paraden som är det jag ser fram mest emot.

Inatt har vi sovit i Mattias mammas husvagn, det var mysigt. Idag ska vi åka och ta in på ett hotell så ska vi sova där resten av veckan.

Är det någon av er som är på Pride?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jättekul trots att jag inte åkte en enda karusell! Jag spannade in massa folk istället ;) Förstapriset var 5st centerrular men de är snart slut! ;) kram

Anonym sa...

sv: KIM KÄLLSTRÖM ÄR MIN DRÖM MAN! :|

Anonym sa...

Kul ;D

Jasså är du lite snål av dig? haha...

ha det gött grabben!