onsdag 2 juli 2008

Ricky & Jack

Min favorit ikväll var Ricky & Jacks rosa klänning med svart skärp. Den var verkligen skitsnygg. Den outfiten jag tyckte skulle förlora var den som förlorade. Det såg ju ut som (precis som domarna också tyckte) något gammalt som de hittat i en källare, eller en Pocahontas-maskeradkostym. Groteskt fult, enligt mig.

Elisa, vad håller hon på med? Spottmärker tyget?!? Gör hon det för att man ska lägga märke till henne tror ni? Eller är hon verkligen så korkad? Det blev ju ett snyggt resultat till slut, men det var nog mer "Sweet P:s" förtjänst tror jag.

2 kommentarer:

Daniel sa...

Sv: Det tycker jag med. Ursnyggt pump pump.

Å jag håller med att den rosa dressen var snyggast!

Anonym sa...

så j--la äckligt med spottmärkningen! Trodde hon skämtade först. Ska aldrig köpa hennes kläder!