fredag 11 juli 2008

Rolig historia

Det är ju fredag idag, jag höll på att glömma bort att skriva en rolig historia. (För er som inte har läst min blogg tidigare så kanske jag ska berätta att jag varje fredag skriver in en rolig historia i bloggen.)

Två sjuksköterskor möts i korridoren. Den ena upptäcker att den andra bär på ett helt bäcken fullt med sperma.
- Vad i hela världen är det där?
- Det är sperma.
- Sperma? Har du varit uppe på spermabanken?
- Nej, nej, vi har bara magpumpat en blondin nere på akuten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

svar: tack tack ;D

Anonym sa...

sv: hehe okej :)

hahaha, rolig historia

Anonym sa...

sv: bara för att dom handlar om mig (A)

Anonym sa...

Om du vill bygga muskler så är det protein och kolhydrater som gäller. Förutsatt att du tränar hårt. Annars blir det fett av det. Jag rekommenderar proteinsorterna jag skrivit om under "kosttillskott" under Kost i menyn på TräningsProfilen. Läs mer om dem där.

Anonym sa...

sv: haha jaa de e också kul :)