onsdag 2 juli 2008

Ser fram emot helgen

*Wiiiee* Nu är det bara 2 dagar kvar innan semestern. Det kommer bli så härligt att slippa kliva upp kl 05.00 och sen bara kunna ha kul hela dagarna. Det kommer nog bli en hel del Liseberg, gå på stan, sola, käka massor med glass och jordgubbar, träffa vänner och en massa annat kul...

På måndag ska jag träffa Jessica. Det var ett tag sen nu. Vi har inte bestämt än vad vi ska göra, men det blir nog nåt kul. Vi har alltid kul ju.

Så nu har jag en fullspäckad helg. Först fira Daniels födelsedag på fredag, sen träffa Maria, Mattias bror o hans kille Jonas på lördag och sen Jessica på måndag. Jag ser verkligen fram emot allt det.

Och tack Maria för det gulliga blogginlägget om mig. Maria har också skaffat en blogg nu och hon har skrivit ett helt inlägg om lilla mig =) Det kan ni läsa här:
Klicka här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe, ja du ser ju lite bitchig ut faktiskt... :P Skoja bara! Skönt med semester, o skoj med Liseberg! Längtar tills jag får pengar så jag har råd att komma o hälsa på dig! Pussar o kramar!