söndag 27 juli 2008

Shopping

Nu är mamma, pappa och lillebrorsan på väg hit. Det ska bli kul att de kommer hit några dagar. Idag blir det nog shopping tror jag. Så får vi se om det blir Liseberg någon dag eller inte. Det är ju så himla varmt. Men vi får se hur det blir.

Jag skulle behöva köpa några t-shirts innan pride, så jag hoppas att jag hittar några idag. Och så skulle jag behöva klippa mig också, men jag har aldrig klippt mig i Göteborg, så jag vet inte vart jag ska gå. Jag är så dålig på att förklara hur jag vill ha det, så jag är rädd att det blir fel. Det är alltid min kusin Daniel som klipper mig, men han bor ju 30 mil härifrån och vi har inte träffats på ett bra tag nu, så det har inte blivit någon klippning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

svar: men det har man rätt att vara :D
vad ska du göra idag då :) ?

Anonym sa...

hoppas shoppingen var nice ;D