torsdag 10 juli 2008

Stegräknare

Jag klickade nyss runt bland en massa bloggar, så läste jag om en tjej som har promenerat väldigt mycket. Då blev jag sugen på att skaffa en stegräknare. Är det någon av er läsare som vet var man kan beställa en billig och bra stegräknare? Jag har hittat stegräknare som kostar mellan 119kr-469kr men jag vet inte hur dyr man måste köpa för att den inte ska gå sönder direkt.

Jag blir jätteglad om ni kommenterar med alla era tips.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du bör ju inte köpa en allt för billig räknare. Har sett många som slutar räkna stegen efter ett tag. Har du möjlighet så prata med personalen på stadium eller intersport. Du kan även googla på det och läsa mer. http://www.stegraknare.se är en sida som tar upp det där med stegräknare. Du får gärna bli medlem på en sajt jag ligger bakom. http://www.traningsprofilen.se Det är gratis att bli medlem!

Fredrik sa...

Det finns ju en stegräknare här för 69:- http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=200178

Anonym sa...

Tack å tack :)

Anonym sa...

sv: han tackar :)

ååh jag vill också ha en stegräknre.

Anonym sa...

sv: haha. ja precis

Anonym sa...

Tackar!!

Anonym sa...

Hej!
jag har en Omron walking style II och är sådär nöjd med den. Den fungerar inte riktigt på mig, men för maken och min väninna fungerar den jättebra. Och det är tyvärr inget fel på min för när maken burit båda (för att kontrollera om den var felaktig) och då räknade hans och min exakt lika.

Tidigare hade jag en billigare variant och den fungerade hur bra som helst. Men jag tror att du skall lyssna runt, och köpa en stegräknare som rekomenderas av många. Stegräknare verkar vara lite av förbrukningsvaror, baterierna räcker ca 6 månader och de får ta en hel del stötar. Men batterierna är lätta och byta och de flesta verkar hålla rätt bra.

När du väl kommit i gång att gå med stegräknare blir det ett beroende...man bara måste ha koll på hur mycket man går. Jag har varit utan min stegräknare en eller två dagar sedan oktober...så beroende är jag :)

En bra sajt som du redan fått tips om är www.stegraknare.se där står mycket vettig information, många tips och så är de väldigt trevliga att ha och göra med.

Anonym sa...

Stegräknaren har hjälpt mig och motiverat mig mycket. Jag går gärna några extra steg här och där...och det har givit resultat för jag har gått ner 18 kg. Så för mig har stegräknare varit det absolut bästa tänkbara träningsredskap. Och jämfört med ett gymkort är det väldigt billigt :)