måndag 14 juli 2008

Tandblekning + Träning = Sant

Nu är jag klar med städningen för idag så tar jag det sista imorgon. (Nej, det är ingen vanlig dammsuga-av-lite-snabbt-städning. Jag har torkat varenda hylla och varenda liten pryl i hyllorna och dammsugit och diskat och gjort rent spisen och allt sånt tråkigt). Haha jag har inte ens hunnit klä på mig än.

Idag fick jag hem tandblekningen jag beställde för några dagar sen, men jag orkar inte fixa med det nu, så det tar jag antingen imorgon eller nästa vecka.

Jag beställde också lite kosttillskott idag. Jag fick tipset att jag ska ta kre-alkalyn innan träningen och en efterdrink som består av protein, kolhydrat och kreatin efter träningen. Så jag köpte allt det. Det blev inte billigt, men vad gör man inte för att försöka få lite muskler. Så nu ska jag komma igång med träningen ordentligt.

5 kommentarer:

Daniel sa...

Vad kul att du gjort en Carola blekning!

Anonym sa...

svar: såklart, göteborgskan är ju asgo =)

Anonym sa...

svar: jao, ha en bra dag nu :D

Anonym sa...

svar: tack niklas =)

Anonym sa...

vill se resultatet på dina tänder! (frågan är bara om det är åldernoja på G!?) ;)

vilket märke? om det nu va bra;)