lördag 26 juli 2008

Transamerica


Ikväll (eller rättare sagt igår, eftersom klockan är över 00.00) kollade jag på Transamerica som gick på 5:an. Jag har sett den 2 gånger förut och tycker att den är sjukt bra. Första gången jag såg den var på bio på Göteborgs filmfestival. Då hade jag aldrig sett Desperate Housewives, så då visste jag inte vem Felicity Huffman var, så jag trodde att det faktiskt var en transexuell som spelade rollen. Hon spelar så fantastiskt bra. Och sen att Kevin Zegers som spelar hennes son är så snygg gör ju inte filmen sämre precis.

Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det. Den är riktigt, riktigt bra.

(Bilden är på Kevin Zegers och är tagen ur filmen.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

svar: oh tackartackar (:

Anonym sa...

Godmorgon! Det är en underbar dag.
Suttit i solen i en timma och skapat en fotlänk och ett armband bl a.
Så nu är jag så brun att jag säkert slår de hemkommande Turkietresenärer med hästlängder.
Nu pladdrade jag.
Ha en toppendag!

Anonym sa...

sv: låter mysigt :) tråkigt att du är allergisk bara :/

Anonym sa...

Hmm, ska kolla vilken pärlhemsida som visar precis hur man ska göra.
För det är ju synd när du har viljan.
Hemlis: min make skapar smycken.
Jag återkommer.
Kram

Anonym sa...

Hej igen!
Den bästa pärlbutiken som också visa i detalj hur du gör är
www.pagoni.se
www.teardevil.se
är en annan bra närbutik.
Lycka till!

Anonym sa...

jag tyckte också den var bra :)