onsdag 6 augusti 2008

Bok/film/musiktips?

Äntligen hemma efter en lång seg dag på jobbet. Vad händer hos er läsare idag? Jag ska snart leta efter något att äta och sen ska jag bara ta det lugnt. Det kanske blir någon film. Jag får se vad som händer.

Jag har en sån jobbig träningsvärk. Jag har tränat rätt hårt både måndag och tisdag och det känns i både armar och ben. Men det är ju bara bra, för då vet jag ju att jag har tränat ordentligt.

Jag är sugen på att beställa några bra böcker. Någon som har några tips? Har ni filmtips eller musiktips så tar jag gärna emot dem också. Lämna en kommentar med era tips så blir jag glad.

Ha en underbar kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Läser en bra och sorglig bok nu som heter En sorts kärlek av Ray Kluun... Handlar om ett par varav kvinnan (ung) får dödlig bröstcancer medan hennes man knullar runt med allt och alla - och hon vet om det! Rättfram och sorglig, man kan inte lägga den ifrån sig. Och mycket sex i den med ;)