onsdag 27 augusti 2008

Boogeyman 2005


Jag visste inte riktigt om jag hade sett den eller inte när jag köpte den, men när jag började titta på den så insåg jag att det hade jag gjort. Men jag kom inte ihåg så jättemycket av den.

I början tycker jag inte att den är särskillt läskig, men ju längre in i filmen man kommer desto mer spännande och läskig blir den. Slutet är riktigt bra och på en skala från 1-5 så ger jag den 3,5. Jag kan inte bestämma mig om jag tycker att den är värd 3 eller 4 så det får bli en liten kompromiss den här gången.


4 kommentarer:

Anonym sa...

svar: jag med, morgontrött och nattuggla :D

Anonym sa...

btw har jag inte sett den där filmen, kanske man borde ;)

Anonym sa...

svar: det vore supernice :D

Anonym sa...

Jag håller med, den blir bättre efter ett tag och den är faktiskt ganska creepy!