tisdag 19 augusti 2008

Hjälp mig, snälla...


Jag är sjuk idag med. Jag vill bli frisk nu.

Men idag vill jag gärna ha hjälp av alla er som läser min blogg. Jag behöver en ny mobil och en ny digitalkamera, men jag är jättedålig på sånt.

Kameran vill jag att det ska gå snabbt att ta kort med, det ska inte vara 2 blixtar som på min nuvarande kamera. Det ska gå snabbt på det sättet att när man trycker på knappen så tas kortet direkt så man kan ta kort på t.ex. artister som rör sig väldigt mycket på scenen utan att det blir suddigt. Det ska vara rätt många megapixlar också.

Mobilen har jag nog faktiskt inga speciella krav på. (Bilden föreställer min nuvarande mobil, men den börjar tyvärr bli dålig.)

Så sätt igång och tipsa mig. *Ler*

Bloggkoll

5 kommentarer:

Mike sa...

att det blixtrar fler än en gång har oftast med funktionen "röda-ögon-reducering" att göra, man brukar kunna stänga av det i kamerans inställningar.... Prova det... ;)
personligen är jag helt frälst i Sonys kameror, skulle aldrig köpa något annat, kolla in W300, den verkar riktigt bra... 13mpix... Den har iso upp till 3200, vilket innebär att den är lite extra ljuskänslig, så man lättare kan fota i sämre ljusförhållanden, tex. artister på scen...

Niklas C sa...

Svar Mike: Tack =) Jag ska prova det. Och jag läste lite om W300. Den verkar riktigt bra. Tack för tipset =)

Anonym sa...

Ska du ha en kanonbra kamera som inte kostar shortan så är Canon Ixus slående. Jag har ju själv en Sony och Canon slår min kamera med längder. Här är en länk till en riktigt vass kamera under 2000 kronor http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=270032

Mvh. Fredrik

Niklas C sa...

Svar Fredrik: Tack för tipset =)

Anonym sa...

Jag köpte nyss en iPhone och rekommenderar den. Dock inte som mobilkamera, men om du ändå ska köpa en digikamera så spelar det kanske ingen roll?

www.hanky.se/Tobey