lördag 9 augusti 2008

I'm sorry I forgot...

Jag somnade på soffan igår kväll och glömde helt bort att skriva en rolig historia i bloggen (jag gör ju det varje fredag). Och fredagen innan det så var jag ju på Pride och tänkte inte på nån historia. Så nu kommer det 2 =)

:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;

Alla barnen applåderade åt trollkarlen
utom Susanne
för det var hon som försvann.

:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;

Hello, I am a Norwegian virus. We are not technical. Please forward me to all people in your address book, then remove all files from your hard drive.

:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;,.;:.,:;

4 kommentarer:

Anonym sa...

svar: då förstår jag att du är glad :D

Anonym sa...

Jo, "en sorts kärlek" håller jag ju på med nu, den är rätt bra än så länge. inte kommit så långt men :) jasså? visste inte att Teri hade skrivit en bok, grymt. Kanske får ta och beställa hem den då :)

Kram

Anonym sa...

haha! Jag diggar dina historier! fortsätt med dem ;)

Anonym sa...

haha! min typ av humor verkligen =D