torsdag 14 augusti 2008

Imorgon kör jag upp... Wish me luck!

Idag har det gått jättebra på Truckutbildningen. Jag känner att jag kör jättebra nu, så imorgon bitti ska jag köra upp. Den ena trucken är jättelätt att köra och det är bara den jag måste klara av, för det är den enda vi har på jobbet. Men jag ska försöka klara av så många av de andra som möjligt också, för det skadar ju inte att ha körkort för de också ifall jag byter jobb någon gång.

Hehe, jag känner mig så manlig när jag kör en massa truckar. Och det är riktigt kul också. Tänk om man alltid kunde gå på så här roliga utbildningar och få lön för det istället för att jobba. Den här veckan har varit så härlig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sådär... Det är en sån där typisk kärleksomedi typ..lr ngt. Jag vill lära mig att köra truck

Niklas C sa...

Svar En svärmorsdröm: Jag tyckte att den var jättebra =) Att lära dig köra truck tycker jag att du ska göra. Det är kul och man kan ju ha nytta av det i rätt många jobb. Nu ska jag sova så jag inte gör bort mig imorgon och välter ner alla pallar eller nåt sånt pinsamt :P