tisdag 26 augusti 2008

Ipren


Nu har Mattias fått feber så han ligger i sängen och skakar och jag har fått en jobbig huvudvärk och har blivit snorig igen. Men jag vet inte om jag vågar sjukanmäla mig igen. Jag var ju sjuk hela förra veckan och har bara jobbat igår. Men jag vet ju av erfarenhet att om jag jobbar när jag inte mår bra så blir det ju bara ännu värre. Jag vet inte hur jag ska göra än. Jag har tagit en Ipren så vi får se hur jag mår vid 05.40 ungefär så bestämmer jag mig då...

Jag är Ipren, den intelligenta värktabletten. Mot värk och feber är jag en effektiv en. Smärtstillande, febernedsättande, ja Ipren är helt enkelt intelligent. Jag har antiinflamatoriska egenskaper. Bra mot muskelvärk, ryggvärk och leeedvärk. En Ipren 400mg hjälper oftast bättre än 2 receptfria tabletter med paracetamol t.ex. Alvedon vid huvudvärk, mensvärk och tandvärk. Jag är Ipren, den intelligenta värktabletten. Ipren, den intelligenta värktabletten. Ipren...

Bloggkoll

Inga kommentarer: