tisdag 12 augusti 2008

Jag klarade provet...


Jag svarade rätt på alla 60 frågor. Så nu har jag klarat av teorin och har bara praktiken kvar, som är imogon och på torsdag. Klarar jag den så har jag mitt truck-kort.

Jag var så nervös innan provet, för jag har aldrig kört en truck och kunde absolut ingenting om truckar. Men jag har lärt mig massor under de här två dagarna.

Idag händer det inte så mycket mer. Det spöregnar ute, så det kanske blir att krypa ihop i soffan och kolla på en film. Jag fick hem 2 stycken idag som jag hade beställt. "Coyote Ugly" och "Pretty Woman - Special Edition" Jag älskar båda filmerna, men hade ingen av dem, så jag var ju tvungen att köpa dem. Har ni sett dem? Vad tycker ni om dem isåfall?

(Jag tog bilden med mobilen i dålig belysning, därför är den så dålig.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

grattis ;)

Anonym sa...

Åh båda filmerna är så himla bra :) Särskilt Pretty Woman!