måndag 18 augusti 2008

Jag vill inte vara sjuk


Hej hej... Idag börjar väl skolorna på de flesta ställena i landet? Vad härligt att gå i skolan, det saknar jag faktiskt ibland. Själv skulle jag ha varit på jobbet idag, men när jag vaknade så hade jag ont i magen och fick springa på toa flera gånger. Jag hoppas att det inte är magsjuka. Men även om det är det så är jag glad så länge jag slipper spy.

Så jag kommer nog spendera stora delar av dagen i soffan med mitt täcke och kudde och titta på filmer.

Kan ju passa på att bjuda på en bild från Pride 2006 när jag fick för mig att blondera mig och det aldrig blev bra. Så efter 5 blekningar var det så gott som vitt. (Och helt förstört). Usch...

1 kommentar:

Daniel sa...

Krya på dej nu å var försiktig med blondering! Så man gjort bort sej genom åren med blonering!