lördag 16 augusti 2008

Liseberg/bio? Tips på bio?

Hej hej...
Idag sov jag aldeles för länge. Jag klev inte upp förrän 15.20. Fy på mig! Men jag har sovit för lite varenda natt i ungefär 2 veckor... Bara mellan 3 och 6 timmar per natt. Så jag behövde nog sova ut ordentligt.

Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag. Men imorgon ska jag träffa Jessica. Det var rätt länge sen vi träffades och det kommer bli skitkul. Det är det alltid med henne. Vi ska antingen gå på Liseberg eller på bio tror vi. Så äter vi nog något gott och kanske shoppar lite. Vi får se vad som händer.

Om det blir bio. Vad föreslår ni kära läsare att vi ska se då?

Bli medlem och få hem biobiljetter gratis!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den kommer från märket Ljung. Köpte den i en butik i uppsala som heter janemars

Anonym sa...

Oh är du från Örebro? (: